yokio_logo_nav
tear-trough-hero-banner

Tear Trough

Besväras du av mörka ringar och skåror under ögonen vilket gör att du ser trött ut? Genom att injicera filler i det svåra området precis under och ovanför ögat kan man snabbt få en pigg och fräsch blick.

Vad är en tear trough behandling och hur går den till?

Besväras du av mörka ringar och skåror under ögonen vilket gör att du ser trött ut? Genom att injicera en filler som är specialanpassad för att komma åt det svåra området precis under och ovanför ögat kan man snabbt få en pigg och fräsch blick.

Behandlingen ger ett snabbt resultat och är smärtfri, ingen bedövning behövs. Vid behandlingen görs ett stickhål med en vass kanyl på kinden för att skapa en ingångsport för en trubbig kanyl. Därefter förs den trubbig kanylen in genom hålet och upp mot tear trough området där en mycket tunn filler injiceras. Vi använder oss utav en filler som är en specialutformad för just Tear trough behandlingar.Behandlingsområden

Tear Trough - behandla dina mörka ringar, fördjupningar och skåror under ögonen.

tear-trough-före-efter
Tar bort hålighet runt ögonen och ger ett yngre, piggare och mer hälsosamt utseende
innan-behandling

Inför behandlingen

Du bör inte ha feber eller sjukdomskänsla i kroppen. Inte heller ha kvisslor eller finnar på injektionsområdet, eller pågående herpesinfektion. Du får heller inte vara gravid eller amma.

efter-behandling

Efter behandlingen

Behandlingen ger ett omedelbart resultat och är både snabb och oftast smärtfri (den kan uppfattas mer obehaglig än smärtsam). Direkt efter en Tear trough behandling kan man återgå till jobb och sin normala vardag då man vanligtvis inte får en stor svullnad eller blåmärken.

Pris

Priset för en Tear Trough behandling varierar beroende på omfattningen av ingreppet och vilken typ av behandling som behövs. Boka in en konsultation så går vi igenom hur just din behandlingsplan ser ut.