yokio_logo_nav
botox-banner

Välkommen till Yokio Medical Skin

DU ÄR DET VIKTIGASTE FÖR OSS

Vi arbetar med att du, genom personlig och professionell behandling, ska få kvalitativa skönhetsbehandlingar i en avslappnande miljö. Med kostnadsfria konsultationer och lyhörd personal utformar vi en individuell anpassad behandlingsplan och säkerställer att vi förstått vad du vill ha.

Vår strävan är att alltid uppnå ett så naturligt resultat som möjligt och ge dig professionell service med bästa slutresultat. Det viktigaste för oss på Yokio är att du som kund ska känna dig trygg och har förtroende för oss som behandlare. Därav säkerställer vi alltid att personal med rätt medicinska kompetensen utför alla behandlingarna.

Vi behandlar endast med välbeprövade metoder som har fokus på högsta, medicinska standard. Vårt huvudfokus är alltid din trygghet och säkerhet, därför använder vi oss enbart av erkända och godkända preparat från de största och bästa varumärkena med säkerställd kvalitet.

kontor-bild
innan-behandling Dr. Johan Sampson

Legitimerad läkare med nästan 20 års yrkeserfarenhet. Är dubbelspecialist inom ortopedisk kirurgi samt handkirurgi. Utför botox, fillersbehandlingar och trådlyft. Certifierad injektionsbehandlare genom Estetiska injektionsrådet.

efter-behandling Petra Rodéhn

Legitimerad sjuksköterska, operationssjuksköterska, ambulanssjuksköterska samt certifierad injektionsbehandlare genom Estetiska injektionsrådet. Utför Profhilo, skinbooster, PRX-T33, PRP samt Dermapen-behandlingar.

GARANTI – PATIENTNÖJDHET

Målet med alla våra behandlingar är att du som kund ska känna dig trygg och nöjd. Alla våra kunder erbjuds alltid ett uppföljande besök för kontroll av sin behandling, helt kostnadsfritt, samt eventuell korrektion vid behov.

Så här går det till vid en behandling på vår skönhetsklinik

Tidsbokning. Vi använder oss av Bokadirekt.se för en enkel och lättöverskådlig bokningsprocess. På våra bokningssidor för respektive stad kan du lätt se vad varje behandling kostar och tar i tid.

Konsultation. På vår skönhetsklinik träffar du alltid en certifierad behandlare för en personlig konsultation. Vi börjar med att gå igenom dina problem och önskemål. Baserat på detta rekommenderar vi en lämplig behandling som passar just dig. Tillsammans tar vi ett gemensamt beslut om vilken behandling som ska utföras. I samband med konsultationen går vi även igenom din hälsostatus och eventuell medicinering.

En konsultation krävs enligt lag, minst 48 h före behandling. Möjlighet till telefonkonsultation via FaceTime eller dyl. finns.

Behandling. Våra legitimerade och erfarna läkare, sjuksköterskor och medicinsk personal utför din behandling. Kliniken är certifierad för injektionsbehandlingar. För oss är det viktigt att du som kund känner dig nöjd och trygg när du kommer till oss.

Uppföljning. Efter att behandlingen är färdig gör vi en uppföljning så att allt känns bra och gått som du tänkt dig.

konsultation-bild