yokio_logo_nav
läppar-hero-banner

Läppar

Läppförstoring är en av våra mest utförda behandlingar. Hyaluronsyra är ett naturligt förekommande ämne i kroppen, men det minskar i takt med åldern, genom att injicera ny kan man uppnå ett naturligt utseende och fylligt resultat.

VAD INNEBÄR DET ATT FYLLA UT LÄPPARNA OCH HUR GÅR DET TILL?

Många väljer att fylla ut läpparna med lagom fyllighet som drar åt sig uppmärksamhet och förknippas med skönhet och utstrålning. Läppförstoring är en av våra mest utförda behandlingar. Vi arbetar bland annat med den hyaluronsyra-baserade produkten Restylane Kysse som är anpassad för just läppar. Hyaluronsyra är ett naturligt förekommande ämne i kroppen som försvinner med åldern. Genom att injicera ny kan man uppnå ett naturligt utseende och fylligt resultat.

Vid asymmetri i läpparna kan det enkelt korrigeras med hjälp av att injicera fillers (hyaluronsyra). Resultatet blir ett yngre och naturligt utseende med bibehållen lyster i huden.

Vi arbetar endast med marknadens bästa och säkraste fillers för att framhäva läpparnas konturer, skapa en tydligare amorbåge eller korrigera korrigera läpparnas symmetri. Vi strävar alltid efter naturliga resultat och ser till att läpparna är i harmoni och balans i förhållande till resterande strukturer i ansiktet.

Behandlingen är lätt att genomföra och ger omedelbart synlighet.

Restylane-Logo
läppar-före-efter

behandlingsområden

Med hjälp av Restylane Kysse kan vi skapa:

  • Fylligare större läppar som samtidigt ser naturliga ut
  • Släta ut rynkor och veck runt mun och näsa
  • Skapa en tydligare amourbåge
  • Reducera så kallade rökrynkor runt munnen
läppar-description-pic
innan-behandling

Inför behandlingen

Du skall inte ha någon infektion, feber eller sjukdomskänsla i kroppen när du genomför din behandling. Huden i det området som skall behandlas ska vara hel och får inte vara uppretad.

Bra att veta inför behandlingen är att om du intar läkemedel som innehåller acetylsalicylsyra (Treo och Magnecyl), NSAID- preparat (Ipren) kan blåmärken lättare uppstå i injektionsområdet. Vi rekommenderar även att du undviker kosttillskott såsom Omega 3, 6 och E-vitamin ca 14 dagar före behandling. Unvik alkohol minst fem dagar innan besöket.

När du kommer till oss genomför vi först en konsultation där vi pratar om dina behov och ger därefter en ärlig rekommendation om hur många ml som behövs samt vilka områden som bör behandlas för att få ett vackert, symmetriskt och naturligt resultat. Ingreppet tar ca 30-40 minuter och ger ett omedelbart resultat.

efter-behandling

Efter behandlingen

Resultaten av en behandling med Restylane är långvariga, utan att vara permanenta, vilket ger dig frihet att välja om du vill behålla effekten. Effekten av en behandling med Restylane syns vanligen 6–12 månader och med endast en uppföljningsbehandling har effekten, i en ny klinisk studie, visats vara ända upp till 18 månader. För att bibehålla resultaten i läpparna behövs vanligen en uppföljningsbehandling inom 6 månader.

Du kan återgå till jobb direkt efter besöket utan större svullnad/blåmärken.

Priser

Läppbehandling med filler 30-40 min 3 500 kr
Filler 50 minuter 3 500 kr
Filler 2 ml 60 minuter 6 800 kr
Filler 3 ml 60 minuter 9 000 kr
Filler 4ml 70 minuter 11 000 kr
Borttagning av filler 60 minuter 2 500 kr