yokio_logo_nav
skinbooster-hero-banner

Skinbooster

Skinbooster är en behandling som förbättrar hudkvaliteten och erbjuder en fantastik återfuktning av din hud. En skinbooster återfuktar huden på djupet och ger en naturlig lyster.

VAD ÄR EN SKINBOOSTER OCH HUR GÅR BEHANDLINGEN TILL?

Ålder, hormoner, rökning och solexponering är alla faktorer som påverkar uppkomsten av fina linjer och rynkor. Skinbooster är en behandling som förbättrar hudkvaliteten och erbjuder en fantastik återfuktning av din hud. En skinbooster återfuktar huden på djupet och ger en naturlig lyster samt förbättrar hudens elasticitet så din hud ska upplevas mjuk och slät. Precis som filler triggar den collagen- och elastinproduktionen.

Behandlingen innebär att man injicerar lättflytande hyaluronsyra ytligt i huden. Hyaluronsyra är ett naturligt förekommande ämne som finns i alla levande organismer och som har en unik förmåga att binda vatten. Medlet innehåller en tunn specialutformad hyaluronsyrebaserad filler som injiceras ned i läderhuden. Där stimulerar den sedan huden att bilda mer collagen- och elastin och binda vatten och på så sätt ger långvarig djup återfuktning som förbättrar hudens kvalitet på lång sikt.

Restylane-Logo Restylane-Logo
skinbooster-före-efter
Behandlingsområden

Vi rekommenderar denna behandling för dig som är torr i ansiktet och/eller upplever ålderstecken med en hy som känns matt, grå och glåmig. Skinbooster är en effektiv hudföryngring som återskapar mjukhet, fyllighet och spänst i huden. Förutom ansiktet så passar skinboosters särskilt bra för att behandla halsen, dekolletaget, händer, överarmar och läppar.

  • Ökar hudens elasticitet och ger fastare hud
  • Ger mjukare och slätare hud
  • Reducerar fina linjer
  • Minskar ojämnheter i huden, t.ex. akneärr
innan-behandling

Inför behandlingen

Du skall inte ha någon infektion, feber eller sjukdomskänsla i kroppen när du genomför din behandling. Huden i det området som skall behandlas ska vara hel och får inte vara uppretad. Du ska inte vara gravid eller amma när du genomför behandlingen. Kom gärna osminkad.

Bra att veta inför behandlingen är att om du intar läkemedel som innehåller acetylsalicylsyra (Treo och Magnecyl), NSAID- preparat (Ipren) kan blåmärken lättare uppstå i injektionsområdet.

efter-behandling

Efter behandlingen

Resultatet blir en omedelbar synlig uppstramning av huden samt färre rynkor som varar i ca 3-6 månader. Resultatet sträcker sig över tid och görs i kur om 3 behandlingar för bästa utfall.

Efter behandlingen kan viss rodnad och prickar efter nålstick förekomma. Även en viss svullnad kan påvisas i upp till 1 dygn efteråt. Därav rekommenderar vi inte att man återgår till jobbet direkt efter behandlingen.

Priser

Skinbooster 45 minuter 2 500 kr
Skinbooster kur om 3 behandlingar 45 minuter 6 500 kr