yokio_logo_nav
profhilo-hero-banner

Profhilo

Produkten har en av marknadens högsta koncentrationer av hyaluronsyra. Denna procedur ger dig spänstigare hud och återställer förlorad volym samtidigt som du får lyster och återfuktning.

VAD ÄR PROFHILO?

Profhilo är den allra senaste injicerbara anti-aging behandlingen baserad på hyaluronsyra. Det som skiljer Profhilo från andra fillers/skinbooster är att den inte är korslänkad vilket innebär att den inte ger någon volym i huden.

Produkten har en av marknadens högsta koncentrationer av hyaluronsyra (HA): 64 mg/2 ml. Den stärker och återfuktar huden och har dessutom remodellerande effekt på åldrande vävnad som börjar tappa sin spänst. Denna procedur ger dig spänstigare hud och återställer förlorad volym samtidigt som du får lyster och återfuktning.

Profhilo® är den första BDDE-fria, (kemiska tvärbindningsmedlet) stabiliserade, injicerbara hyaluronsyrabaserade produkten som stramar upp huden, motverkar slapphet och är ensam om att återskapa förlorad vävnad.

Profhilo® är en stabiliserad produkt som finns kvar i huden i ungefär 28 dagar. Under tiden aktiveras fyra olika typer av kollagen och elastin genom långsam frisättning av HA.

Restylane-Logo
profhilo-före-efter

HUR GÅR BEHANDLINGEN TILL

Produkten injiceras i totalt 10 punkter (5 punkter per ansiktshalva), för behandling av ansiktet, och sprider sig därefter själv i vävnaden. Med den gel-konsistensen som Profhilo har fördelas Hyaluronsyran smidigt och jämnt, utan att klumpar bildas. Metoden passar också perfekt på områden som är svåra att behandla med traditionella fillers som ex. hals och händer.

behandlingsområden

  • Ansikte
  • Hals
  • Dekolletage
  • Armar
  • Händer
profhilo-face-zone
innan-behandling

Inför behandlingen

Du skall inte ha någon infektion, feber eller sjukdomskänsla i kroppen när du genomför din behandling. Huden i det området som skall behandlas ska vara hel och får inte vara uppretad. Du får inte vara gravid eller amma.

Bra att veta inför behandlingen är att om du intar läkemedel som innehåller acetylsalicylsyra (Treo och Magnecyl), NSAID- preparat (Ipren) kan blåmärken lättare uppstå i injektionsområdet.

efter-behandling

Efter behandlingen

Behandlingen är progressiv och resultatet kommer stegvis. 1-2 månader efter din behandling kan slutresultatet ses. Behandlingen behöver återupprepas ca 1-2 ggr per år för att bibehålla ett bra utfall.

Direkt efter behandlingen kan det behandlade området bli rött och svullet, detta är helt normalt. Om ett känsligt område i ansiktet behandlas eller om man har ökad tendens till blåmärken, kan det vara bra att vara förberedd på att det kan uppstå märken som försvinner inom ett par dagar.

Priser

Profhilo ansiktslyft eller uppstramning av hals 2 ml 3 500 kr
Profhilo ansiktslyft + uppstramning hals 4 ml 6 000 kr
Prophilo kur 4 ml 6 000 kr
Prophilo kur 8 ml 11 000 kr