yokio_logo_nav
fillers-hero-banner

Fillers

Fillers är samlingsnamnet som benämner injektionsbehandlingar med hyaluronsyra för fukt och ökad volym vid ansiktskonturering, läppförstoring och för att behandla fördjupningar i huden, såsom rynkor och ärr.

Vad är fillers och hur går behandlingen till?

Fillers är samlingsnamnet som benämner injektionsbehandlingar med hyaluronsyra för fukt och ökad volym vid ansiktskonturering, läppförstoring och för att behandla fördjupningar i huden, såsom rynkor och ärr. Hyaluronsyra förekommer naturligt i huden och har en kraftigt vattenupptagande förmåga. Genom att boosta fuktbalansen förbättras hudens struktur och släthet. Filler-injektioner föryngrar huden vilket framhäver och förstärker dina drag och ger huden ökad lyster.

Vi använder oss av Restylane som är en hyaluronsyra-baserad produkt som injiceras i små mängder i huden för att återskapa volym i ansiktet som med åldern försvunnit, tex under ögon, kinder runt munnen och käklinjen. Volymförlust är många gånger anledningen till ett tröttare och rynkigare utseende.

Hyaluronsyran i Restylane är icke-animalisk, vilket innebär att risken för allergiska- eller överkänslighetsreaktioner är minimala och att hudtester inte behövs göras. Vi inhandlar endast produkter direkt från leverantörer som är säkra, beprövade och välkända.

Restylane-Logo Restylane-Logo
fillers-description-pic
Behandlingsområden
  • Reducera synliga tecken på åldrande eller uppnå ett mer ungdomligt utseende
  • Släta ut rynkor och veck runt mun och näsa
  • Mjuka upp och ta bort rynkor och linjer i pannan samt runt ögonen
  • Definiera läppkontur eller öka volym i läpparna
  • Mjuka upp och ta bort linjer, rynkor och veck i pannan samt runt ögonen
  • Återskapa volym och definiera/korrigera ansiktsdrag såsom; kindben ojämn näsrygg eller sned näsa
  • Behandla mörka svackor under ögonen (tear trough) eller uppnå ett mer ungdomligt utseende
  • Förstärka form och kontur av käklinje, käke/käkben, haka och hakspets
innan-behandling

Inför behandlingen

Bra att veta inför behandlingen är att om du intar läkemedel som innehåller acetylsalicylsyra (Treo och Magnecyl), NSAID- preparat (Ipren) kan blåmärken lättare uppstå i injektionsområdet. Vi rekommenderar även att du undviker kosttillskott såsom Omega 3, 6 och E-vitamin ca 14 dagar före behandling.

Du ska inte ha någon infektion, feber eller sjukdomskänsla i kroppen när du genomför din behandling. Huden i det området som ska behandlas ska vara hel och får inte vara uppretad.

efter-behandling

Efter behandlingen

Resultatet av en behandling med Restylane är långvariga, utan att vara permanenta, vilket ger dig frihet att välja om du vill behålla effekten. Effekten av en behandling med Restylane syns vanligen 6–12 månader och med endast en uppföljningsbehandling har effekten, i en ny klinisk studie, visats hålla i sig upp till 18 månader.

Direkt efter en filler-behandling kan du se resultat. Det är helt normalt att efter behandlingen känna en viss ömhet, vara svullen och ha eventuella blåmärken i behandlingsområdet samt att huden ser lite röd och irriterad ut.

Saker du bör undvika de närmast 12 timmarna efter behandlingen är direkt solljus, solarium och extrem värme.

Priser

Filler 50 minuter 3 500 kr
Filler 2 ml 60 minuter 6 800 kr
Filler 3 ml 60 minuter 9 000 kr
Filler 4ml 70 minuter 11 000 kr
Borttagning av filler 60 minuter 2 500 kr
Läppbehandling med filler 3 500 kr
certificate Certifierade behandlare utfärdade av Estetiska injektionsrådet