yokio_logo_nav
dermapen-hero-banner

Dermapen

Genom små sterila micronålar stimuleras hudens kollagenproduktion vilket i sin tur förbättrar hudens kvalitet och ger en hudföryngrande effekt och/eller lindrar besvär som acne och ärr.

VAD ÄR DERMAPEN OCH HUR GÅR EN BEHANDLING AV MICRONEEDLING TILL?

Microneedling kallas processen och Dermapen har varit den världsledande apparaten sedan den introducerades på marknaden.

Behandlingen går ut på att små sterila micronålar punkterar huden med en vibrerande röresle. Med hjälp av dessa nålar slussas våra skräddarsydda serum, bestående av kraftfulla och fuktbindande ingredienser, ner i djupare cellager. De små sår som skapas stimulerar hudens kollagenproduktion vilket i sin tur förbättrar hudens kvalitet och ger en hudföryngrande effekt och/eller lindrar besvär som acne och ärr.

I de små kanalerna som uppstår av nålsticken ökar hudens upptagningsförmåga av näring och fukt. Detta ger en spänstigare hud med fantastisk lyster samt omedelbar återfuktning av huden. Microneedling ökar elasticitet och produktionen av kollagen markant och tvingar då alla hudens processer till nybildning och reparation.

Restylane-Logo
dermapen-description-picture

behandlingsområden

  • Huduppstramning och föryngring
  • Åldrad och spänstfattig hud
  • Fina linjer och rynkor (även runt ögonen)
  • Stora porer, oren hud och acne
  • Milier, keratosis pilares
  • Pigmenteringar
  • Ärr, acne-ärr, kirurgiska ärr och brännskador
  • Hudbristningar
dermapen-behandling
innan-behandling

Inför behandlingen

Då inflammationshämmande preparat reducerar både denna process och själva slutresultatet, brukar vi avråda från intag av detta dagarna före och efter din behandling hos oss. Vi rekommenderar också att du använder Vitamin A eller C, för att bygga och stärka huden både innan och mellan dina behandlingar.

Du skall inte ha någon infektion, feber eller sjukdomskänsla i kroppen när du genomför din behandling. Huden i det området som skall behandlas ska vara hel och får inte vara uppretad. Du ska inte vara gravid eller amma när du genomför behandlingen.

efter-behandling

Efter behandlingen

Efter behandling kan viss rodnad uppstå, som ett bevis på att behandlingen har skapat en inflammatorisk process i huden, den lägger sig inom några timmar men kan också vara i några dagar.

För att undvika infektion bör du helt avstå från hård fysisk träning, varma bad, jacuzzi och bastu det första dygnet. Använd inte brun utan sol eller smink efter behandlingen och undvik gärna sol och UV-strålning.

Beroende på hudens kondition behövs oftast en behandlingskur på 3-6 behandlingar. Behandlingarna utförs vanligtvis med 4-6 veckors mellanrum beroende på vad vi kommit överens om på konsultationen. Många ser resultat redan efter första tillfället.

Priser

Dermapen ansikte + LED-ljus 1 995 kr
Dermapen ansikte + LED-ljus och hals 2 295 kr
Dermapen ansikte, hals och decoltage 2 895 kr
Dermapen ex. acne, ärr, bristningar 2 295 kr
Dermapen hals 1 095 kr
Dermapen kinder 1 595 kr